+420 222 539 539
Po - Pá: 8:00 – 20:00 So - Ne: 9:00 – 16:00

Pension FOX Recenze

Hodnocení hotelu

86%
Velmi dobré

dle 84 recenzí

Jak sbíráme recenze?

  • Personál

    89%
  • Čistota

    90%
  • Vybavení

    83%
  • Pohodlí

    80%
  • Poměr cena/kvalita

    88%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Anonym

jednotlivec, 10.10.2022

Čeština

  • Celkové hodnocení
20 %

(bez textového hodnocení)

Personál
0
Služby
0
Čistota
2
Pohodlí
2
Cena/kvalita
2

Václav

dospělý pár, 19.5.2019

Ostrava Česká republika

  • Celkové hodnocení
48 %
  • Umístění hotelu, klidne místo, dobře spojeni

  • Recepční neuměl dobře český, komunikace průměrná, obsluhující personál bez slovního kontaktu, snídaně vždy stejná bez nějakého nápadů,

Personál
4
Služby
6
Čistota
4
Pohodlí
4
Cena/kvalita
6

Anonym

mladý pár, 17.6.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
58 %
  • Velice dobré parkování. Pension je v klidné ulici, málo aut, zaparkování zdarma. Je zde velmi dobrá dopravní dostupnost do centra. Minutu chůze od pensionu je autobus, ale hlavně 5 minut pomalé chůze je odsud stanice metra a odtud je člověk za cca 15 minut v centru. Naproti metra je takové menší obchodní centrum s poštou. Pokoj celkem prostorný a čistý. Pokud zde člověk víceméně jde jen přespat, tak za ty peníze je to dobré.

  • Pension je zřejmě orientován na klienty z Ruska. I obsluha, která připravuje snídaně a úklid je zřejmě rusky hovořící. Toto není problém, ale občas zaskakovali na recepci a tam už se člověk moc nedomluví:-) Stejně tak jsem se až poslední den dozvěděl, že je zde možnost na venkovním posezení na dvoře pensionu zakoupit nápoje, atd., což mi nikdo neřekl. Spíše by to chtělo ze strany personálu lepší informovanost klientům. I přesto si myslím, že v dané kategorii je to dobré volba a když budu potřebovat v Praze přespat, tak se sem vrátím.

Personál
4
Služby
6
Čistota
7
Pohodlí
5
Cena/kvalita
7

Anonym

dospělý pár, 17.6.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
62 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
6
Čistota
7
Pohodlí
5
Cena/kvalita
7

Josef Maleček

skupina přátel, 8.6.2022

Česká republika

  • Celkové hodnocení
64 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Pohodlí
6
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 22.8.2021

Čeština

  • Celkové hodnocení
64 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Pohodlí
6
Cena/kvalita
8

Anonym

skupina přátel, 15.5.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
64 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Pohodlí
4
Cena/kvalita
8

Szűcs László

dospělý pár, 8.8.2022

Salgótarján Maďarsko

  • Celkové hodnocení
68 %
  • A metró állomás közelsége Családias

  • Nincs reggeli a foglalásban Nincs a szobában legalább minihűtő

Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Pohodlí
8
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 16.9.2019

Čeština

  • Celkové hodnocení
68 %
  • Čistota ochota snidane

  • Chyběla samovarna konvice a malo programu v TV.

Personál
6
Služby
8
Čistota
10
Pohodlí
8
Cena/kvalita
2

Anonym

jednotlivec, 3.4.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
68 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Pohodlí
2
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 7.5.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
72 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
6
Čistota
10
Pohodlí
6
Cena/kvalita
6

Anonym

skupina přátel, 24.10.2021

Česká republika

  • Celkové hodnocení
73 %
  • Dobrý den, Penzion Fox jsme navštívili asi potřetí nebo počtvrté. Vždy nám vyhovovalo jednoduché ubytování, blízko metra, se snídaní. Proto jsem byla velmi rozčarovaná, když mi bylo na recepci oznámeno, že již rok a půl snídaně nedělají, ač na vašich stránkách bylo uvedeno stravování - snídaně. Kdybychom to věděli dopředu, asi bychom hledali jiné ubytování. Z. Baková

Personál
0
Služby
0
Čistota
8
Pohodlí
6
Cena/kvalita
8

Bronislav

jednotlivec, 21.10.2021

Česká republika

  • Celkové hodnocení
76 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Pohodlí
8
Cena/kvalita
6

Anonym

mladý pár, 27.8.2021

Praha Česká republika

  • Celkové hodnocení
76 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
6
Čistota
6
Pohodlí
6
Cena/kvalita
10

Zdeněk

dospělý pár, 30.6.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
76 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Pohodlí
6
Cena/kvalita
8

Hana

dospělý pár, 16.6.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
78 %
  • perfektní dostupnost MHD, klidné prostředí

Personál
9
Služby
6
Čistota
9
Pohodlí
6
Cena/kvalita
9

Pavla

dospělý pár, 8.6.2023

Čeština

  • Celkové hodnocení
80 %
  • Menší penzion, má super lokalitu na trase metra k O2 aréně. S majitelem ani nikým z personálu jsme se nepotkali, ale na mobilu fungovali bez problému a nebyl problém se domluvit. Pokoje byly čisté.

  • Dalo by se podotknout, že je zde vybavení starší a např. náš pokoj slunce asi nevidí v žádnou denní dobu, ale na jednu noc nebo ubytování, od kterého nečekáte víc jak spánek a čistotu, není co vytknout.

Personál
8
Služby
6
Čistota
10
Pohodlí
8
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 15.9.2020

Čeština

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
0
Čistota
10
Pohodlí
6
Cena/kvalita
10

Anonym

dospělý pár, 25.11.2019

Spojené státy americké

  • Celkové hodnocení
80 %
  • Centrally located. The staff was helpful and friendly.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Pohodlí
8
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 19.5.2019

Čeština

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
6
Čistota
10
Pohodlí
8
Cena/kvalita
8